Je pupje is lekker aan het groeien en echt al een jonge hond aan het worden. Hij is nu tussen de 6 de12 maanden en zijn lijf kan er wat slungelig uit zien. Nog niet alles is in balans gegroeid. Ook qua gedrag laat hij andere dingen zien. Het ene moment kon hij nog heel goed luisteren. Het andere moment is hij heerlijk drakerig. Hij is een puber!

Meer beweging en uitdaging

Langzaam mogen jonge honden meer bewegen en wandelen. Waar je bij je pup nog heel erg oplet of hij niet te ver en te lang wandelt. Voor de puber kun je al iets meer de teugels laten vieren. Afstanden mogen wat langer en het lichaam kan wat meer hebben.

Je kan al, op een heel laag niveau, gaan starten met sporten als agility en hoopers. Je kunt alvast een begin maken met het aanleren van hoopers, door tunnels lopen en om tonnen heen te lopen. Sprongen maken is echt uit den boze nog, dat kan het skelet nog niet aan.

Als je hond rond de 11-12 maanden is, kun je beginnen met het opbouwen van hardlopen en fietsen. Dit kan wel per ras verschillen.

Massage, balans en coördinatie

Het lichaam van je puber veranderd snel, ook hormonaal en mentaal. Door een combinatie van massage en oefeningen voor balans- en coördinatie leer ik jouw puber zijn nieuwe lichaam te kennen. De massage kan ook je hond helpen bij groeipijnen, die in deze fase nog wel eens voorkomen. Mentaal kan jouw puber ook steeds meer aan. Door een pakket op maat, zal ik de oefeningen en mentale uitdagingen altijd aanpassen in het tempo van jouw hond.

We gaan samen aan de slag om jouw puber zijn lichaamsbewustzijn te stimuleren, we bouwen aan concentratie, zelfvertrouwen en vertrouwen in jou als begeleider.

Om je op de juiste manier te kunnen begeleiden wil ik graag wat achtergrond informatie over je pup, en over jou en je doelen. Ik stuur je hiervoor een intakeformulier toe, en zal een en ander nog met je doornemen in mijn eerste bezoek.

Bel vrijblijvend voor meer informatie of maak een afspraak. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-28197503 of via de email info@hondenmassagesaskia.nl.

 

Basis pakket  €225,-

-5 massages aan huis 

-5 keer oefeningen balans en coördinatie op maat

-leren kalmerings-en stresssignalen

-leren ganganalyse

-Inclusief reiskosten in de aangegeven regio's (zie tarieven)

                                  VOORDEEL €25,-

Uitgebreid pakket €465,-

-10 massages aan huis

-10 keer oefeningen balans en coördinatie op maat

-leren kalmerings-en stresssignalen

-leren ganganalyse

-extra: uitleg hersenwerkjes en snuffelwandelingen of snuffeltuin

-inclusief reiskosten in de aangegeven regio's (zie tarieven)

                                    VOORDEEL €35,-